آشپزخونه ملل
خوشمزه ترین جای دنیا!!!
آشپزخانه آلمان
 

نان مرغ و سوسیس

مواد لازم: (برای ۳ نفر)

یک و نیم پیمانه آرد سفید گندم

۳ عدد تخم مرغ

۴/۱ پیمانه روغن

بکینگ پودر

۲ عدد سوسیس

۳ عدد فیله مرغ

پنیر پارمسان

کمی پیازچه

نصف فلفل دلمه ای

روغن، نمک، فلفل

سبزیجات تازه

روش پخت:

اول باید خمیر درست کنیم:

توی یک کاسه روغن ریخته و تخم مرغ ها رو بشکنید و هم بزنید،حالا آرد و بکینگ پودر را هم اضافه کنید و کمی نمک بپاشید. این خمیر مثل ماست چکیده میشه غلظت اش.

حالا نوبت مواد داخل است:

روغن رو داغ کرده و پیازچه ها و فلفل را تفت بدهید. سپس فیله های مرغ رو اضافه کنید و نمک و فلفل بپاشید و بگذارید کمی بپزد.

سپس سوسیس و سبزیجات تازه را بیافزایید و کمی تفت بدهید. مواد حاضر شدند.

یک ظرف پیرکس که ارتفاع اش زیاد باشد بردارید و روغن کاری کنید و کف آن آرد بپاشید.

نصف خمیری که آماده کردین رو در ظرف قرار دهید و مواد را روی خمیر قرار بدهید .روی آن ها پنیر بپاشید و سپس بقیه خمیر را هم روی مواد بریزید و کاملا روی آنرا بپوشانید .

اگه دوست دارین روی خمیر کنجد بپاشید.

به مدت ۴۵ دقیقه در فر با درجه حرارت ۲۰۰ سانتیگراد بپزید و نوش جان کنید.

ما همین امشب با خانواده این غذا رو خوردیم. جاتون خالی بود واقعا!

|+| نوشته شده در  سه شنبه سی ام شهریور 1389ساعت 21:48  توسط   | 

قارچ
یکی از دوستان عزیز در مورد قارچ مورد استفاده در غذای ایتالیایی RISOTTO CON FUNGHI PORCINI سوال داشتن، باید خدمتتون عرض کنم که متاسفانه در ایران فقط ۲ نوع قارچ صدفی و سر پهن موجود است ، البته طعم قارچ های ایران هم خیلی خوبه و شما می تونیین برای این غذا از قارچ معمولی استفاده کنید ( من هم همین کار رو کردم و خیلی خوب شد!)

از توجهتون خیلی ممنون ام دوستان.

|+| نوشته شده در  سه شنبه سی ام شهریور 1389ساعت 17:30  توسط   | 

آشپزخانه ترکیه

سمبوسه سبزیجات

مواد لازم: (برای ۲ نفر)

۲ عدد هویج (رنده شده)

۱ عدد کدو (رنده شده)

۳ عدد پیازچه

۲ عدد نان لواش

۱ عدد تخم مرغ

نصف لیوان شیر

روغن، نمک، فلفل

روش پخت:

هویج و کدو و پیازچه رو با کمی روغن تفت بدهید. صبر کنید تا سرد شود.

در یک کاسه شیر و تخم مرغ را مخلوط کنید .نان لواش را به شکل مستطیل ببرید در مخلوط شیر و تخم مرغ فرو ببرید . سپس سبزیجات را داخل نان گذاشته و به شکل مثلث درآورید.

حالا سمبوسه ها را در روغن از قبل داغ شده سرخ کنید و میل کنید...

دهنم آب افتاد!

|+| نوشته شده در  دوشنبه بیست و نهم شهریور 1389ساعت 11:58  توسط   | 

یک پیشنهاد ناب
امروز یک غذای خیلی خیلی خوشمزه خوردم که دوست دارم شما هم حتما این طعم رو بچشید ...

اما قبل از اینکه روش پخت اش رو یاد بدم می خوام آدرس رستورانی که این غذای خوشمزه رو خوردم بهتون بدم تا سری بزنید و بعد که امتحان اش کردید برگردید همین جا تا باهم درست اش کنیم و لذت ببریم.

شهرک غرب-مرکز خرید گلستان- طبقه دوم-باربیکیو مغولی

|+| نوشته شده در  جمعه بیست و ششم شهریور 1389ساعت 23:42  توسط   | 

آشپزخانه چین

نودل سبزیجات

مواد لازم: (برای ۱ نفر)

یک پاکت نودل (نودالیت خوبه)

یک کنسرو ذرت

نخود فرنگی

نمک و فلفل

روش پخت:

ابتدا نخود فرنگی و ذرت را در آب در یک قابلمه بگذارید تا بپزد و نرم شود.

در یک قابلمه آب را بجوشانید و به مدت ۳ دقیقه نودل را به همراه کمی نمک و فلفل و روغن بیافزاید.

سپس نودل را آبکش کنید.

نودل آماده شده را در ظرف ریخته و ذرت و نخود فرنگی را بیافزایید و خوب مخلوط نمایید.

غذا حاضر است.

نوش جان(البته عکسی که گذاشتم کمی پر محتوا تر از چیزی است که من اینجا نوشتم...)

 

|+| نوشته شده در  جمعه بیست و ششم شهریور 1389ساعت 23:27  توسط   | 

یک دسر بی نظیر

فرنی

مواد لازم: (برای ۴ نفر)

یک پاکت شیر

۵ قاشق سوپخوری شکر

۶ قاشق آرد برنج

روش پخت:

شیر را بجوشانید، سپس در یک لیوان شیر سرد آرد را حل کنید و به شیر در حال جوش بیافزایید.

سپس شکر را هم بیافزایید و حرارت را کم کنید و انقدر هم بزنید تا کاملا غلیظ شود.

فرنی حاضر است آنرا در پیاله های کوچک بریزید و پس از سرد شدن سرو کنید.

این دسر خیلی لذیذ را از مامان بزرگم یاد گرفتم. فوق العاده است!

|+| نوشته شده در  جمعه بیست و ششم شهریور 1389ساعت 22:19  توسط   | 

چای آلبالو

چای آلبالو

مواد لازم:

آلبالوی تازه

دم آلبالو ها رو بچینید و بشورید و بزارید توی  قوری تا یه چای ترش فوق العاده بنوشید.

|+| نوشته شده در  سه شنبه بیست و سوم شهریور 1389ساعت 23:41  توسط   | 

آشپزخانه ایتالیا

RISOTTO CON FUNGHI PORCINI

این غذا یکی از خوشمزه ترین غذاهای ایتالیایی است که تا حالا خوردم!

مواد لازم : (بری ۲ نفر)

۲ تکه گوشت گوساله (به صورت استیک بریده شده)

۲۵۰ گرم قارچ

۴ عدد پیازچه

۵ عدد پیاز کوچک

۲ عدد فلفل دلمه ای (ترجیحا رنگی)

سبزیجات تازه معطر (شوید،جعفری،...)

۲ عدد هویج

روغن زیتون

۱ پیمانه برنج

پنیر پارمیزان رنده شده

کره، نمک، فلفل

روش پخت :

ابتدا قابلمه را داغ کرده و سپس روغن زیتون بریزید، بلافاصله پیازهای کوچک را درسته داخل ماهیتابه بریزید. سپس پیازچه ها را خرد کرده و اضافه کنید.

پس از چند دقیقه تفت دادن تکه های گوشت (بیف) رادر قابلمه بگذارید و حرارت را زیاد کنید. (بخار زیادی دراومد؟)

وقتی دو طرف تکه های گوشت کمی سرخ شد نوبت اضافه کردن قارچ (درسته) ، فلفل دلمه ای خرد شده ، هویج (تکه های درشت) و سبزیجات معطر تازه است.

حالا ۳ فنجان آب جوش (به قدری که روی گوشت را بپوشاند) به غذا اضافه کنید و بگذارید با حرارت متوسط ۲ ساعت بپزد.

حالا نوبت حاضر کردن برنج رسید. روغن زیتون را در ماهیتابه داغ بریزید و پیازهای کوچک را در آن بیاندازید (درسته) سپس برنج شسته شده را بیافزایید و حرارت را زیاد کنید.

پس از گذشت چند دقیقه یک لیوان آبجوش به برنج اضافه کنید. یک فلفل دلمه ای خرد شده، کمی پیازچه و شوید تازه خرد شده به همراه یک قاشق کره و نمک و فلفل هم اضافه کنید .

در آخر که برنج تقریبا پخت (پس از ۱۰ دقیقه! نباید خیلی بپزید!!!) پنیر رنده شده پارمیزان را روی برنج بپاشید .

هنگام سرو کردن در بشقاب گوشت و مخلفات آن و روی آن برنج بریزید.

مراقب انگشتاتون باشیدا! من مسئولیت قبول نمی کنم!

|+| نوشته شده در  شنبه سیزدهم شهریور 1389ساعت 17:17  توسط   | 

پیشنهادات
راستی هر نوع غذایی با هر ملیتی که خواستین رو بنویسید تا دراولین فرصت بهتون آموزش بدم
|+| نوشته شده در  پنجشنبه یازدهم شهریور 1389ساعت 12:43  توسط   | 

آشپزی دریایی

ماهی سالمون

مواد لازم: (برای ۲ نفر)

۲ تکه ماهی سالمون (فیله)

نمک دریایی

۲ عدد پرتقال آبدار (آب پرتقال طبیعی باشه بهتره)

فلفل

روش پخت:

در یک ظرف پیرکس (هر ظرفی که عمیق باشه) یک لایه نمک دریا ریخته و فیله های ماهی شسته شده و تمیز  شده  را روی نمک بچینید، آب پرتقال تازه را روی ماهی بچکانید و سپس ماهی را با نمک دریا بپوشانید و در یخچال ۲۴ ساعت بگذارید بماند.

حالا ماهی را از بین نمک ها دربیارید و خوب بشورید تا نمک اش بره. یک ماهیتابه بردارید و بدون اینکه روغن بریزید (چون خود ماهی سالمون روغن داره) ماهی ها رو بگذارید تووش تا سرخ بشن (حدودا ۱۵ دقیقه با حرارت متوسط) و روش فلفل بپاشد تا خوشمزه تر بشه!

این روش پخت ماهی سالمون رو از معروفترین آشپز ترکیه (لینک اش رو گذاشتم) یاد گرفتم. روش فوق العاده ایه! باورتون نمی شه که ماهی انقدر خوشمزه بشه

 

|+| نوشته شده در  پنجشنبه یازدهم شهریور 1389ساعت 12:31  توسط   | 

آشپزی ایرونی

قاطی پلو

مواد لازم: (برای ۳ نفر)

۳ پیمانه برنج

یک بسته قارچ

۱ عدد کنسرو ذرت

۳ تکه مرغ (فیله باشه بهتره)

روغن و نمک و فلفل و زردچوبه

۲ عدد پیاز متوسط

روش پخت:

روغن را در قابلمه داغ کرده پیاز رو سرخ کنید و زردچوبه اضافه کنید ومرغ و ۲ فنجان آب و نمک و فلفل  اضافه کنید و بگذارید یک ساعت بپزد. سپس آب مرغ را از صافی رد کنید و کنار بگدارید. مرغ ها رو تکه کنید و اونها رو هم کنار بگذارید.

سپس در ماهیتابه کمی (خیلی کم) روغن بریزید و بعد که داغ شد مرغ و قارچ های خرد شده و ذرت را به همراه کمی فلفل تفت دهید.

حالا نوبت برنج است. برنج را خیس کنید و در قابلمه به همرام یک قاشق مرباخوری نمک و یک قاشق سوپخوری روغن و ۳ پیمانه آب مرغ بگذارید تا بجوشد.

حالا که نوبت دم کردن شد مواد اماده شده (مخلوط مرغ و ذرت و قارچ) رو لایه لایه به برنج اضافه کنید، یک ذره کره روی برنج بگذارید و دمکنی را روی قابلمه بگذارید و نیم ساعت با حرارت ملایم دم کنید.

غذا حاضر است.

این غذای ابتکاری من اقتباسی از دم پختک خودمونه!

نوش جونتون دوستان

نظر بدید حتما.....

|+| نوشته شده در  پنجشنبه یازدهم شهریور 1389ساعت 12:5  توسط   | 

آشپزخانه مکزیک

برنج مکزیکی (Arroz jojo)

مواد لازم: (برای ۲ نفر)

۳ قاشق سوپخوری روغن

۱ عدد پیاز کوچک

۲ پر سیر

۱ عدد فلفل سبز (بستگی به سلیقه تان دارد،بهتر است تند باشد تا مکزیکی شود!!)

۱ پیمانه برنج

۲ فنجان آب مرغ

۱ قاشق رب گوجه فرنگی

روش پخت:

روغن را در ماهیتابه داغ کنید و سیر و پیاز و فلفل ریز خرد شده را در روغن تفت دهید. سپس برنج را اضافه کرده و تفت دهید تا سرخ شود (رنگ مایل به قهوه ای) ، نوبت آب مرغ است. من به شخصه از قرص های مرغ که در سوپر مارکت ها پیدا می شه استفاده می کنم. (قرص مرغ را در ۲ فنجان آب جوش حل کنید)

و یک قاشق رب گوجه بیافزایید.وقتی برنج آب اش را کشید وقت دم کردن است.بعد از نیم ساعت غذای بی نظیرتان آماده است...

 

|+| نوشته شده در  چهارشنبه دهم شهریور 1389ساعت 12:52  توسط   | 

آشپزخانه تایلند

مرغ و برنج تایلندی

مواد لازم: (برای دو نفر)

مرغ _______________________________ حدود ۵٠٠ گرم (یک سینه مرغ کامل بدون استخوان)

برنج کته شده سرد_________________ ٢ تا ٢.۵ پیمانه

فلفل دلمه ای _______________________ ١ عدد

سیر ______________________________ ۶ حبه

روغن _____________________________ حدود یک چهارم پیمانه

ریحان تازه خردشده________________٢ پیمانه

چیلی تند کوچک (تایلندی)_____________ ٢ تا ۴ عدد در صورت تمایل

شکر _____________________________ ١ قاشق غذاخوری

oyster sauce_______________________ ٣ قاشق غذاخوری(سس دریایی در همه سوپرمارکت ها پیدا می شه)

fish sauce_________________________ ٢ قاشق غذاخوری

روش پخت:

توی یه هاون فلفل ها رو با سیر می کوبیم،‌ بعد یه وک بزرگ برمی داریم و روغن رو رویش حسابی داغ می کنیم، وقتی روغن کاملاً‌ داغ شد،‌ سیر و فلفل رو تویش می ریزیم‌،‌ و بعد مرغ رو که اندازه مکعبی با ضلع حدود ٢ سانتی خرد کردیم به اش اضافه می کنیم. و چند دقیقه با حرارت نسبتاً بالا تفت می دهیم.

 بعد که تقریباً سرخ شد،‌ شکر و اویسترسس و فیش سس رو اضافه می کنیم و زمان می دهیم تا مرغ کاملاً‌ بپزد.

وقتی مرغ پخت حرارت رو کمی بالاتر می بریم و برنج رو اضافه می کنیم و هم می زنیم تا کل برنج به سس داخل وک آغشته بشه.حالا نوبت به فلفل دلمه ای می رسه،‌ فلفل دلمه رو خلالی خرد می کنیم،‌ و داخل وک می ریزیم. و بعد ریحون رو. در دستور اصلی ریحان ها رو خرد نکرده، ولی من ترجیح دادم کمی خردشون کنم و داخل غذا بریزم. و بعد سریع وک رو از روی حرارت برمی داریم. ریحون ها نباید پخته بشه!

 

برگرفنه از وبلاگ (تنبل خونه شاه عباسی)

|+| نوشته شده در  یکشنبه هفتم شهریور 1389ساعت 18:42  توسط   | 

آشپزخانه انگلیسی
 

مرغ و برنج در فر

یک غذای ویژه برای شبهایی که مهمون داریم...

مواد لازم:

۲۰۰ گرم برنج

۲قاشق کره

۱عدد پیاز متوسط

۴پر سیر

۲۰۰گرم خامه

۱فنجان شیر

۵/۲ فنجان آب

۱.۵گیلوکرم مرغ

پودر سیر، نمک، فلفل

روش پخت:قابلمه (ترجیحا قابل استفاده در فر) را گرم کنید،کره را آب کنید وبرنج شسته شده را در کره تفت دهید تا رنگ اش بین قهوه ای و طلایی شود.سپس پیاز و سیر خرد شده را اضافه کنید و تقت بدهید.

خامه رابا شیر مخلوط کنید و کمی حرارت بدهید.سپس مخلوط خامه و شیر را به قابلمه بیافزایید.

اگر دلتان خواست می توانید مثل شکل بالا تکه های کدو و یا قارچ را به غذایتنا بیافزایید.

حالا میتوانیم تکه های مرغ رابه مخلوط اضافه کنیم و در آخر نمک و فلفل و پودر سیر را هم فراموش نکنیم!

غذا اماده فر است...

به مدت ۱ ساعت غذا را در فر با درجه حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد بپزید.

 

عالی میشه. امتحان نکنی از دست دادی

|+| نوشته شده در  یکشنبه هفتم شهریور 1389ساعت 17:58  توسط   | 

آشپزخانه ایتالیا

pagonini 

این یک غذای لذیذ ایتالیایی است.حتما امتحان کنید.خیلی ساده است!

مواد لازم: (برای۲ نفر)

۲ عدد فیله مرغ

اسفناج تازه

۲۰۰ گرم آرد گندم

۱۰۰ گرم کره (ترجیحا مارگارین)

پنیر پیتزا(رنده شده) دلخواه

نمک و فلفل

روش پخت:

در ماهیتابه کره را آب کنید،آرد را در ماهیتابه بریزید و کمی تفت بدهید.سپس اسفناج تازه را روی آرد ریخته و ۱ دقیقه بعد ماهیتابه را از روی حرارت بردارید.

حالا نوبت مرغ هاست.فیله ها روی تخته گذاشته و با چاقوی تیز لایه لایه باز کنید (مثل پارچه)

مواد را توی هر فیله ریخته روی مواد پنیر را بریزید.حالا فیله ی پر شده را طوری جمع کنید که مواد دیده نشوند.نمک و فلفل را به مواد داخل و همچنین روی فیله ها بپاشید.

فیله های آماده شده را روی گریل برای چند دقیقه حرارت زیاد دهید تا روی فیله ها کبابی شود.

سپس به مدت ۳۰ دقیقه در فر با درجه حرارت ۱۷۵ سانتیگراد بگذارید.

غذا حاضر است.

نوش جان

|+| نوشته شده در  شنبه ششم شهریور 1389ساعت 23:10  توسط   | 

هنر آشپزی
من یکی از عاشق های هنر آشپزی ام.

در آشپزی باید از تنوع غذاهای بین الملی بهره گرفت و خودمون رو محدود به آشپزخانه سنتی نکنیم.

در این وبلاگ تمام سعی ام را می کنم تا شما آشپزهای تازه کار رو بپزم!!!!!!

|+| نوشته شده در  شنبه ششم شهریور 1389ساعت 22:43  توسط   |